Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Kali de Mano Summer Camp 2016
2016-06-07 14:23

På fredagen den 3 juni på eftermiddagen åkte Antonio Somma, Dick Pettersson, Erik Pettersson och Maud Pettersson från KdM Stockholm mot Göteborg för årets Kali de Mano Summercamp 2016.


Vi hann bara ner till Göteborg där vi mötte upp Claes Johansson, Kali de Mano Göteborg och Mats för att äta en bit mat på Järntorget, vilket var väldigt trevligt!  


Lördagen den 4 juni var det träning mellan kl.10:00 – 16:00. Vi började träningen med ett intensivt Sinawali pass med olika kombinationer av femman och sexan.

Vidare under dagen fick vi prova på den mycket effektiva och funktionella självförsvarssystemet Wing Chun Kung Fu med gästinstruktör Anders Randin.


Söndagen den 5 juni var det träning mellan kl.10:00 – 16:00 med bland annat Soke Uno Feldthusen som gästinstruktör med snabba avväpnings tekniker. Vidare så höll Sensei Antonio Somma ett Jujitsu pass med bland annat olika falltekniker, nertagningar och tryckpunkter.


Måndagen den 6 juni var det träning mellan kl.10:00 – 15:00 med ett högt tempo av olika kamp metoder av sparkar och slag inom Thaiboxning, Kickboxning, Savate och Sikaran.


Under denna dag fick vi även möjlighet att träna för Gästinstruktör Joakim Engberg som är MMA-tränare för bland annat den holländske tungviktaren Alistair Overeem inom Ultimate Fighting Championship (UFC).


Vi fick jobba med grundläggande metoder inom mattbrottning (det finns många namn såsom Dumog, Newaza, Brasiliansk Jujitsu, BJJ). Metoder och principerna byggde på att komma till ett överläge från ett underläge genom att avancera steg för steg med hjälp av olika tips och trix! Ett väldigt nyttigt och roligt pass som vi kommer att ha stor nytta av i vår framtida träning!


Ett stort tack till Maud Pettersson som tog många och väldigt fina bilder på träningen under hela helgen!


Ett extra stort tack till Claes & Hans Johansson som höll många och lärorika Kali de Mano träningspass under tre dagar 4-6 Juni i Göteborg inom Filippinsk Martial Arts (FMA).


Ett speciellt tack till Oskar och Frida för deras fina gästfrihet! De bjöd hem alla deltagare på grillafton under söndagskvällen hemma hos sig ute i Torslanda. Det var en fantastisk kväll med ett lika fantastiskt sällskap! Tack så mycket! 

 

/Dick Pettersson, Kali de Mano Stockholm


Nyhetsarkiv
Kali de Mano2019-03-13 10:44
Sommar träning2018-06-12 11:24
Kali de Mano - Stockholm2016-01-09 11:46
Kali de Mano - Göteborg2016-01-09 11:35
 
Platinumsponsor
Guldsponsor
Övriga