SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Minami Budokai
Minami Budokai är en ideell förening baserad i Haninge, söder om Stockholm. Vi bedriver verksamhet för vuxna, ungdomar samt barn från 7 års ålder. Vi sysslar med kampkonst i form av Jujitsu, Kyokushin Karate, Kali de Mano , Yamaue Aiki Jutsu ock Kickboxning med inriktning mot självförsvar och motion. Vi bedriver verksamhet sju dagar i veckan i Vega. 
Påminnelse om betalning
2021-02-21 14:57

Osu och hej!

 
Detta är ett informationsmejl som skickas till alla medlemmar; detta är inte en påminnelse om obetald faktura. Påminnelsen skickas i ett separat mejl.
 
Cirka 20 fakturor avseende medlems- och träningsavgiften har förfallit för betalning från den 30 januari fram till idag. 
 
Idag kommer en påminnelse att skickas till medlem med obetald faktura. 
Inga fler påminnelser kommer att skickas. 
 
Om inte klubben får svar på den utskickade påminnelsen före 28 februari så kommer medlemmen att plockas bort från träningspassen samt strykas ur medlemsregistret så att plats kan ges för de intresserade vi har i kö. 
Blir man struken ur registret så är man välkommen tillbaka nästa termin i mån av plats. 
 
Om medlemmen har betalt medlems- och träningsavgifterna men ändå får en påminnelse så har vi missat att registrera betalningen vilket vi beklagar. Ofta har vi gjort fel men ibland har betalningar inkommit utan något fakturanummer. Mejla kassor@minami.se med uppgifter om när du betalde fakturan, hur du betalade (via swish, bankgiro, paypal eller via någon av friskvårdstjänsterna vi samarbetar med) samt om du märkte fakturan med någon annan uppgift än fakturanumret.  
Då justerar vi felet. 
 
Tack för hjälpen! 
 
Vänligen styrelsen
Informationsmöten under helgen 6-7 februari 2021
2021-01-31 19:16

Hej!

 

Helgen den 6-7 februari är du hjärtligt välkommen att delta i informationsmöten där vi berättar om vår träning inom Jujutsu, Karate, Kali de Mano och Kickboxning.

 


Följande dagar och tider gäller för följande kampsport

 • Lördag 6 februari kl.11:30-12:30 för Jujutsu (stora dojo) & Kali de Mano (lilla dojo)
 • Söndag 7 februari kl.12:00-13:00 för Karate (stora dojo) & Kickboxning (lilla dojo)   


Mötet äger rum i våra lokaler på Nynäsvägen 3c.

(Bredvid Mio Möbler, på andra våningen ovanför Hydropool)

 

 

Vill du provträna så behöver du kontakta någon av våra huvudinstruktörer för respektive stil inom Jujutsu, Karate, Kali de Mano och Kickboxning. Kom ner och prata med instruktörerna under helgen den 6-7 februari alternativt skicka ett e-post på info@minami.se för mer information.

 


I lokalerna får det MAX vistas 40 personer enligt följande fördelning:

 • Stora dojon (200 m2) 20 personer (inklusive instruktör)
 • Lilla dojon (120m2) 12 personer (inklusive instruktör)
 • Biytor övervåning (100 m2) 8 personer

 

 

Välkomna önskar instruktörer & styrelsen!

 

 


Uträkning av max antal  personer för våra lokaler:

Den yta som vi har valt att göra disponibel är 200 kvadratmeter (stora dojon) + 120 kvadratmeter (lilla dojon) + 100 kvadratmeter i bi-yta (övervåningen), totalt 420m2. Detta innebär 420m2 delat i 10m2 vilket ger 42 personer. 


Styrelsen har sedan valt att lägga maxantal i lokalerna till 40 stycken personer.

Glöm inte att betala din faktura
2021-01-29 14:37
Osu och hej!
Fakturorna för vårens medlems- och träningsavgifter förfaller 30 januari och framåt (beroende på när du påbörjade din träning.).
Om du inte har betalt ännu så börjar det alltså bli dags.

Om du inte avser att träna så meddela din tränare detta så att han kan planera för att ta emot nya medlemmar. Glöm heller inte att meddela kassören på kassor@minami.se så att du kan tas bort ur registret.


NYHET 2021!
Numera kan du betala träningsavgifterna via din arbetsgivares friskvårdspeng om arbetsgivaren är ansluten till någon av nedanstående leverantörer. 
Besök respektive leverantör, leta upp Minami Budokai som leverantör, registrera anmälan/betalningen enligt leverantörens anvisningar.

Har du frågor avseende dessa tjänster, kontakta din arbetsgivare eller leverantören.
 • Actiway,www.actiway.se
 • Wellnet, www.wellnet.se  

/Styrelsen
Uppdaterade COVID-19 rutiner från 25 januari 2021
2021-01-26 14:08

Minami Budokai följer från med den 25 januari 2021 pandemilagen. Detta innebär uppdaterade rutiner för alla våra utövare i träningslokalerna. 


 - Endast utövare/tränande får komma in i lokalerna, för barn  och ungdomar gäller att man går in själv i våra lokaler


- Avlämning sker vid huvudingången.

- Inpassering i dojo sker när det är fritt i dojon.

- Om du eller någon i din närhet är sjuk så skall du självklart avstå träningen.

- Alla utövare byter om hemma


- Tvätta händerna och använd handsprit för god handhygien

I lokalerna får det MAX vistas 40 personer enligt följande fördelning:

 • Stora dojon (200 m2) 20 personer (inklusive instruktör)
 • Lilla dojon (120m2) 12 personer (inklusive instruktör)
 • Biytor övervåning (100 m2) 8 personer 


Mvh Styrelsen

 

Uträkning av max antal  personer för våra lokaler:

Den yta som vi har valt att göra disponibel är 200 kvadratmeter (stora dojon) + 120 kvadratmeter (lilla dojon) + 100 kvadratmeter i bi-yta (övervåningen), totalt 420m2. Detta innebär 420m2 delat i 10m2 vilket ger 42 personer. Styrelsen har sedan valt att lägga maxantal i lokalerna till 40 stycken personer.

Pandemilagen och restriktioner efter 24 januari
2021-01-11 16:35
Söndagen den 10 januari trädde den nya pandemilagen i kraft. 
De tidigare rekommendationerna som beslutades den 18 december skall gälla. Därför har vi beslutat att, fram till och med den 24 januari, begränsa  verksamheten till 8 deltagare plus en tränare per matta i dojon. 

Efter den 24 januari, baserat på den nya lagen som reglerar att var och en ska förfoga över 10 kvadratmeter yta, kommer vi tillåta fler tränande. Eftersom våra träningslokaler är 200 samt 120 kvadratmeter stora så kommer vi att kunna tillåta uppåt 30 samtidiga deltagare. 
Om inget oförutsett inträffa så kommer det alltså innebära ett steg mot mer normala träningsmöjligheter om bara två veckor.

Det är viktigt att vi fortsätter att respektera att man inte ska träna om man känner sig onormalt trött, hängig eller förkyld.  

Läs mer här. 
https://www.budokampsport.se/2021/01/08/begransningar-gallande-gym-och-idrottsanlaggningar/

Tack för att ni håller ut. 

Styrelsen
Fakturorna för våren 2021 på väg
2021-01-10 13:40
Osu och hej!

De närmaste dagarna kommer fakturorna för vårterminen 2021 att skickas ut via mejl. 
Fakturorna förfaller 30 januari. 

När du betalar din eller ditt/dina barns faktura är det viktigt att du anger det femsiffriga nummer som återfinns på fakturan. Ange inga andra uppgifter. 
Om numret saknas på inbetalningen så försvåras registreringen och du riskerar att få en betalningspåminnelse.  

Som beslutades av årsstämman 2020 så höjs medlemsavgiften för barn med 50 kronor och för vuxna med 100 kronor till 150 respektive 300 kronor per år. Detta till följd av ökade kostnader för bland annat banktjänster, försäkringar, medlemssystemet, webbsidan och medlemskap i förbund. 
Avgiften faktureras halvårsvis tillsammans med träningsavgiften. 

På grund av de större investeringar som gjorts i träningscentret i Vega under 2020, bland annat i form av nya omklädningsrum med duschar och toalett, så har styrelsen beslutat att höja träningsavgiften med 100 kronor för barn (till 1500 kr) och 200 kronor för vuxna (till 3000) per år. Även träningsavgiften faktureras halvårsvis. 

Således kommer tränande upp till 18 år att betala 825 kr per termin och övriga 1650 kr per termin. 

Om du har frågor så är du välkommen att mejla dem till info@minami.se. 

Vänligen Styrelsen. 
Terminsstart från och med måndag 11 januari
2021-01-08 16:04

Från och med måndag den 11 januari är det terminsstart för Jujitsu, Kickboxning, Kali de Mano, Kyokushin Karate och Yamaue Aiki Jutsu i Minami Budokai.

 

Under januari 2021 startar vi upp på samma sätt som vi slutade förra terminen, dvs. att respektive huvudtränare i Minami Budokai kommer att erbjuda träning för max åtta personer i en Dojo (8+8=16st) inom respektive stil vid ordinarie träningstillfälle med stor försiktighet och avstånd under januari månad.

 

Följ respektive huvudtränares instruktioner för respektive stil för vilka som tränar under vilket träningstillfälle. Eventuella frågor tas direkt med din huvudtränare.

 

Detta innebär att vi kommer att vänta med nybörjare intag till tidigast under februari månad för alla stilar.

 

Styrelsen kommer bevaka utvecklingen kring Covid-19 i januari månad och återkomma med nya eventuella riktlinjer kring träning efter nästa styrelsemöte som är planerat till tisdag 9 februari.

 

Under vårterminen är föreningen väldigt beroende av att alla medlemmar betalar sin medlem- och träningsavgift i tid för att säkerställa vår verksamhet. Hjälp oss genom att betala din faktura för medlem- och träningsavgift så fort som möjligt när den skickas ut av vår kassör efter den 11 januari.

 

Vi kommer att möjliggöra träning under vårtermin för alla våra medlemmar inom respektive stil på ett säkert sätt.

 

Om du eller någon i din närhet är sjuk så skall du självklart avstå träningen.


Vi ber fortfarande alla föräldrar att hämta och lämna sina barn vid huvudingången och inte stanna kvar i byggnaden under träning.

 

Generella råd:

 • Den som är sjuk, även med mild symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.  
 • Insjuknar man under aktivitet ska man gå hem direkt

 • Byt om hemma före och efter aktiviteterna

 • Tvätta händerna och använd handsprit för god handhygien


/Styrelsen och instruktörerna i Minami Budokai

God Jul & Gott Nytt År!
2020-12-22 13:55

Det har varit ett annorlunda år för oss alla och vi kan bara hoppas att det nya året blir lite mer tillåtande, så att vi kan genomföra mer träning, träningsläger och tävlingar under 2021.

 

Minami Budokai önskar alla medlemmar och alla andra en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

 

Den nya vårterminen startar från och med måndag 11 januari 2021. Minami Budokai följer skolans terminstider i största möjliga mån gällande våra träningstider.

 

/Styrelsen och tränarna genom Dick Pettersson, Ordförande Minami Budokai

Kallelse till Årsmöte 2021!
2020-12-21 11:52

Härmed kallas alla medlemmar i klubben Minami Budokai till ordinarie årsmöte för verksamhetsåret 2020.


Årsmötet äger rum onsdagen den 27 januari 2021 från kl. 18:30 till ca. 21:00 i Minami Vega Dojo.


Följande handlingar kommer att finnas tillgängliga cirka en till två veckor innan årsmötet via vår hemsida:

 1. Dagordning för årsmötet - Dagordning

 2. Verksamhetsberättelse 2020 - Verksamhetsberattelse

 3. Budget 2021 - Budget

 4. Resultatrapport 2020 - Resultatrapport

 5. Balansrapport 2020 - Balansrapport

 

Medlems rösträtt:

Enligt stadgarna §17 är medlem röstberättigad om medlemmen har betalat förfallna medlemsavgifter (det vill säga medlemsavgiften som förföll 31 januari 2020) och under mötesåret 2021 fyller lägst 18 år.


Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

 

Medlemmar kan inkomma med motioner senast två veckor innan årsmötet till styrelsen!

 

Varmt välkommen till årsmötet!

 

Styrelsen genom Dick Pettersson, Ordförande Minami Budokai

Nyheter från vår verksamhet
 
Platinumsponsor
Guldsponsor
Övriga