SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Om klubben
 
Minami Budokai är en ideell förening baserad i Haninge/Vega, söder om Stockholm. Föreningen bildades 1993 och bedriver verksamhet för vuxna, ungdomar samt barn från 7 års ålder. 
 
Vi utövar kampsport i form av Jujutsu, Kyokushin Karate, Kali de Mano och Yamaue Aiki Jutsu och Kickboxning med inriktning mot självförsvar, motion och tävling. Träningen passar alla oavsett längd, bredd, vikt eller ålder.  

Föreningen är medlem i International Bu-Jitsu University, IBU, som är grundat av stormästare Soke J.K. Yamaue. 
 
Vidare är föreningen medlem i Svenska Jujutsufederationen, Riksidrottsförbundet via Svenska Budo & Kampsportsförbundet,  Stockholms Budo och Kampsportsförbund, Svenska Allstyleförbundet och Svenska Kickboxningsförbundet.

Sedan 2009 har föreningen fått certifieringen Utmärkt Förening som Haninge kommun erbjuder sina föreningar som är verksamma i kommunen. Detta är en utbildning som verkar för att verksamheten årligen omcertifieras genom kontroller av föreningskonsult i Haninge kommun.
 
Klubben anordnar ett flertal läger under kalenderåret och erbjuder träning 7 dagar i veckan.
Styrelse 2024

Lars Stenberg, Ordförande, ordforande@minami.se
Wiktor Gyllenhammar, Vice Ordförande, info@minami.se
Heja Ghoulami, Kassör, kassor@minami.se

Maria Stjernberg, Ledamot, info@minami.se
Josefin Lindestål, Ledamot, info@minami.se
 
 
Övriga