SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om klubben
Minami Budokai är en ideell förening baserad i Haninge, söder om Stockholm. Föreningen bildades 1993. Föreningen bedriver verksamhet för vuxna, ungdomar samt barn från 7 års ålder. 

Vi sysslar med kampsport i form av Jujutsu, Kyokushin Karate, Kali de Mano och Yamaue Aiki Jutsu med inriktning i självförsvar och motion. Träningen passar alla oavsett längd, bredd, vikt eller ålder.  

Föreningen är medlem i International Bu-Jitsu University, IBU, som är grundat av stormästare Soke J.K. Yamaue. 

Vidare är föreningen medlem i Svenska Jujutsufederationen och i Riksidrottsförbundet via Svenska Budo & Kampsport Förbundet samt Stockholms Budo och Kampsportsförbund. 

Sedan 2009 har föreningen fått certifieringen Utmärkt Förening som Haninge kommun erbjuder sina föreningar som är verksamma i kommunen. Detta är en utbildning som verkar för att verksamheten årligen omcertifieras genom kontroller av förenings konsult i Haninge kommun.

Klubben anordnar flertalet läger under kalenderåret och har träningstider 7 dagar i veckan för närvarande.
Styrelse 2022

Lars Stenberg, Ordförande, ordforande@minami.se
Tobbe Björklund, Vice Ordförande, info@minami.se
Heja Ghoulami, Kassör, kassor@minami.se

Maria Stjernberg, Sekreterare, info@minami.se
Mette-Marie Nielsen, Ledamot, info@minami.se
 
 
Platinumsponsor
Guldsponsor
Övriga