SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FAQ Provträning

Kan jag provträna hos er innan jag bestämmer mig?

Svar: Ja absolut. Vi har oftast en provperiod för träning vid terminsstart men det finns också möjlighet att provträna när terminen startat om du/ni ej haft möjlighet att delta under just den perioden. Då får man testa 2 pass/stil under samma vecka. Här kan du läsa mer om hur och när du kan provträna hos oss.

https://www.minami.se/sida/?ID=421254

 

Behöver jag anmäla mig om jag ska provträna?

Svar: Nej det behöver du inte om du avseratt provträna i börja av terminen, aug-sep eller jan-feb, på de tider och dagar som är specificerade på vår hemsida. Se länk  https://www.minami.se/sida/?ID=421254 Eller om det är under specificerad provtränings period i samband med öppet hus och oftast 2 v framåt.

Om du däremot vill provträna mitt i terminen eller oavsett tidpunkt stilen Kali De Mano, var vänlig kontakta oss per mail info@minami.se så försöker vi hjälpa dig.

 

Vad behöver man för kläder om man ska provträna eller starta i en nybörjargrupp?

Svar: Du behöver bekväma träningskläder såsom shorts, träningsbyxor eller tights och en t-shirt. Medtag även en vattenflaska. Du behöver inga förkunskaper för att starta i en nybörjargrupp.

 

FAQ Medlemskap

Hur gör jag för att anmäla att jag vill träna hos er?

Svar: På vår hemsida www.minami.se finns en flik som heter medlemskap. Eller tryck på denna länk så kommer du direkt dit https://www.minami.se/form/Default.asp?ID=108316 

Innan du registrerar dig ber vi dig och- eller ditt barn att provträna och samtala med tränaren för den primära stil du/ni önskar träna. För att försäkra dig om att det finns plats för dig och- eller ditt barn i gruppen.

 

Läste att ni tar emot barn från sju år. Är det sju år fyllda eller från det år barnet fyller 7 år?

Svar:  Vi har en nedre åldersgräns från 7 år fyllda, då våra pass i olika stilar kräver en viss utveckling i barnets motorik, koordination och förmåga att hålla fokus.  Men en del barn kan vara tidigare i sin utveckling och då sker en bedömning mer individuellt under provträning. Kan med det skrivet vara att någon provtränar och kan börja träna hos oss under samma år som de fyller 7.

 

Om mitt barn och- eller jag vill träna flera olika stilar, behöver jag då betala flera terminsavgifter per person?

Svar: Nej ni betalar bara en avgift per person per termin.

 

Hur gör jag om jag vill träna mer än en kampsport hos er?

Svar: Om du vill träna flera olika stilar så kontaktar du huvudtränare för respektive stil. Detta för att säkerställa att det finns plats i gruppen och att du får information, kallelser mm. från de stilar du väljer att träna. 

 

På mina sidor och på min faktura står det att jag tränar karate men jag tränar det 1 gånger per vecka och kickboxning 2 ggr per vecka. Måste jag meddela det?

Svar: Nej du behöver inte ändra detta då det mer är för statistik och närvaro. Men om du väljer att sluta eller pausa från t.ex. karaten men fortsätta träna kickboxning, meddela oss då genom att skicka ett mail till info@minami.se så ändrar vi huvudstil för dig.

 

Behöver jag registrera mig som medlem inför varje ny termin?

Svar: Nej det behöver du inte. Du kommer automatiskt vid varje terminsstart att få en ny faktura med träningsavgift och ½ medlemsavgiften. Om du däremot väljer att sluta träna hos oss så önskar vi att du meddela det så snart du kan, för att hjälpa oss att inte göra dubbelt arbete. Vi är en ideell förening där alla jobbar gratis utöver våra heltidsarbeten. 

 

När börjar och slutar terminen?

Svar: Oftast är det i samband med när skolan börjar eller slutar sin termin. Exakta datum meddelas i god tid. Klubben startar oftast med ett öppethus i samband med terminsstart.

 

Vart kan jag få information om vad som händer i klubben eller om ett träningspass är inställt?

Svar: Vi försöker uppdatera relevant information på vår hemsida och sociala medier. Det skickas ett mail till dig om t.ex. ett pass blir inställt eller om annan viktig information ska nå våra medlemmar. 

FAQ Ekonomi

När och hur kommer min faktura för terminen?

Svar: När tränaren bekräftat dig som aktiv, oftast vid terminsstart, så ställs fakturan ut och mailas sedan till dig.  Notera att det kan ta en vecka eller två innan dessa steg är utförda och du får din faktura. Du och- eller ditt barn får självklart träna under tiden. Betalning sker till Bankgiro eller med Swish och det räcker med att du skriver fakturanummer som referens. Se till att du har uppdaterade kontaktuppgifter på ditt konto så du får ditt mail med bifogad faktura.

 

Vad kostar det att träna hos er?

Svar: Vuxen 2150 kr (inkl medlemsavgift)/termin, Barn 1075 kr (inkl medlemsavgift)/termin. 

Se länk nedan för mer information om avgifter och hur du betalar

https://www.minami.se/sida/?ID=127366

 

Hur kan jag får jag tillgång till ett kvitto för terminsavgift om jag vill använda mitt friskvårdsbidrag?

Svar: Om din arbetsgivare behöver mer detaljerad information än det som står på din faktura så kan du maila till kassor@minami.se för vidare hjälp.

 
Övriga