SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årsstämma i Svenska Jujutsufederationen
2016-03-15 09:09

Söndagen den 13:e Mars var det årsstämma i Svenska Jujutsufederationen på Scandic Frimurarhotellet i Linköping och från Minami Budokai så deltog Johan Sjöholm och Dick Pettersson.


Svenska Jujutsufederationen representerar ca 40st Jujutsustilar i Sverige med över 150 anslutna klubbar varav Minami Budokai är en av dessa klubbar.


Svenska Jujutsufederationens klubbar är en del av svensk budo- och kampsport och därmed en del av den svenska idrottsrörelsen. Klubbarna får information om vad som händer i övriga budoarter, och har möjlighet att påverka såväl underförbundet som Svenska Budo och Kampsportsförbundet.


Svenska Jujutsufederationen arrangerar SM i Jujutsu och Jujutsu Fighting League (JFL). Som medlem i förbundet har klubben möjlighet att skicka tävlanden till distriktsmästerskap och svenska mästerskap i jujutsu enligt JJIF:s tävlingsregler.


På årsstämman så gick man igenom verksamhetsberättelse 2015, propositioner, motioner, verksamhetsplan 2016, budget 2016 samt valde styrelse för 2016.


Följande styrelse valdes på årsstämman för 2016:

  • Ordförande Jesper Kedjevåg, Alvesta

  • Vice Ordförande Jennie Brolin, Uppsala

  • Kassör Nico Christoforidis, Värnamo

  • Sekreterare Cicci Nyström, Kalmar

  • Ledamot Isabelle Sarfati, Järfälla

  • Ledamot Hamid Fazeli, Stockholm

  • Ledamot Dick Pettersson, Haninge

Som ledamot i styrelsen kommer jag att jobba inom föringsrådet och fortsätta satsningen med föreningar som tränar traditionell Jujutsu eller Jujutsu som självförsvar som verksamhet.


Mer information om Svenska Jujutsufederationen finns på hemsidan: http://jujutsufederationen.se

 

/Dick Pettersson, Ordförande Minami Budokai

 
Övriga