SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SvJJF Konvent 2017 En idrott – ett starkt förbund
2017-02-14 10:55

När:              25 februari 2017 kl. 11.00-16.00


Var:               Scandic Linköping City


Kostnader: SvJJF bjuder på lunch och fika för en klubbledare/förening under dagen.  Alla är välkomna och övriga representanter betalar endast kostnaden för maten. (Pris 189: - då ingår förmiddagsfika med kaffe/te och fralla, lunch samt eftermiddagsfika kaffe/te och kaka.)


Hur: Vi kommer i samarbete med SISU att jobba med frågor som berör alla ute i föreningarna. Vilka frågor som ska tas upp är mycket upp till er. Vi i styrelsen har tänkt oss att vi bland annat skulle kunna prata om följande:

     • Hur lockar vi nya och hur behåller vi befintliga medlemmar
     • Information om bidrag, gemensamma aktiviteter osv.
     • Information om SvJJF

 

Vi hoppas att Konventet ska kunna:
 • Öka förståelsen och samarbeten mellan våra olika föreningar, stor som liten oavsett stil och inriktning.

 • Öka kunskapen om SvJJF

 

Har du frågor eller förslag på vad vi ska diskutera, kontakta någon i styrelsen. Som ledamot i Svenska Jujutsufederationen så kommer jag att finnas på plats, vid frågor kan du kontakta mig på dick.pettersson@minami.se


Vi behöver en indikation senast den 23/1-17 om din förening kommer delta och exakt antal som kommer från din förening senast den 6/2-17. Maila till cicci.nyström@jujutsu.se

 

Välkomna!

 

Länk till Livslångt idrottande video (Tryck på länken)
 
Övriga